Buitenplek Más Mik: inspirerend vergaderen en unieke plek voor ieder feest!
Op een prachtige plek middenin de natuur met riant terras, uniek en vrij uitzicht op de achterliggende weilanden én een schitterende boomgaard verzorgt Más Mik zakelijke bijeenkomsten, (trouw)feesten, bbq’s, borrels, lunches, buffeten of walking dinners. Alles in een informele en ongedwongen sfeer. Een persoonlijke benadering en gastvrijheid staan daarbij hoog in het vaandel! Bovendien bieden we catering op locatie en een broodjes service voor de omliggende regio.
Lid worden? Direct doen!
Voor slechts 225 euro per jaar bent u al lid van de OVL en profiteert u van de bundeling van krachten en van het netwerk van ruim 100 bedrijven dat de OVL nu al vormt. Bovendien blijft u direct op de hoogte van actuele zaken die binnen onze gemeente spelen en van de zaken die de OVL met de gemeente bespreekt.
Welkom bij de Ondernemersvereniging Lopik
De ondernemersvereniging Lopik behartigt sinds 1980 de gezamenlijke belangen van alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Lopik. Middenstanders, ZZp-ers en ondernemers die met hun bedrijf gevestigd zijn in de lintbebouwing of op het industrieterrein. De OVL doet dit o.a. door het organiseren van netwerkbijeenkomsten met haar leden en met omliggende ondernemersverenigingen in de Utrechtse Waarden.
Privacy statement
Ondernemersvereniging Lopik neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement
leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast
kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking
van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te
nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met
voorzitter@ondernemersvereniginglopik.nl.
Ondernemersvereniging Lopik
Contactgegevens
E-mailvoorzitter@ondernemersvereniginglopik.nl
Kvk 40478546
IBAN NL84RABO0337122431