Braspa Prima Lopik
De meest veelzijdige winkel van de Lopikerwaard.Alles voor: Facilitair – Huishoud – Speelgoed – Dierenvoeding – Kerstpakketten.Zowel voor ondernemer als particulier waar je het dorp niet voor uit hoeft.Churchillaan 19
3411 CE Lopik 0348-201663

winkellopik@braspa.nl

Maandag tm Zaterdag geopend van 08.30 uur tot 18.00

Ook voor uw koffie of kantine benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking.
Wex Holland
Wex Holland is een expeditie kantoor en zeer betrokken in het bijdragen tot het succes van onze klanten voor wat betreft logistieke dienstverlening. 365 dagen per jaar zijn onze experts bezig om al onze kennis van de logistiek tot in de perfectie uit te voeren. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Wex Holland geeft als ervaren expediteur wexholland.com zijn klanten de mogelijkheid om transporten wexholland.com zo efficiënt mogelijk en tegen uitstekende voorwaarden en tarieven uit te laten voeren.
Buitenplek Más Mik: inspirerend vergaderen en unieke plek voor ieder feest!
Op een prachtige plek middenin de natuur met riant terras, uniek en vrij uitzicht op de achterliggende weilanden én een schitterende boomgaard verzorgt Más Mik zakelijke bijeenkomsten, (trouw)feesten, bbq’s, borrels, lunches, buffeten of walking dinners. Alles in een informele en ongedwongen sfeer. Een persoonlijke benadering en gastvrijheid staan daarbij hoog in het vaandel! Bovendien bieden we catering op locatie en een broodjes service voor de omliggende regio.
Lid worden? Direct doen!
Voor slechts 225 euro per jaar bent u al lid van de OVL en profiteert u van de bundeling van krachten en van het netwerk van ruim 100 bedrijven dat de OVL nu al vormt. Bovendien blijft u direct op de hoogte van actuele zaken die binnen onze gemeente spelen en van de zaken die de OVL met de gemeente bespreekt.
Welkom bij de Ondernemersvereniging Lopik
De ondernemersvereniging Lopik behartigt sinds 1980 de gezamenlijke belangen van alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Lopik. Middenstanders, ZZp-ers en ondernemers die met hun bedrijf gevestigd zijn in de lintbebouwing of op het industrieterrein. De OVL doet dit o.a. door het organiseren van netwerkbijeenkomsten met haar leden en met omliggende ondernemersverenigingen in de Utrechtse Waarden.
Ondernemersvereniging Lopik
Contactgegevens
E-mailvoorzitter@ondernemersvereniginglopik.nl
Kvk 40478546
IBAN NL84RABO0337122431